haluatko lopettaa huutelun tyhjille seinille ja löytää oikeita, potentiaalisia asiakkaita instasta?

Ja tehdä seuraajistasi asiakkaita

jatkuvasti toistettavalla myyntiprosessilla?

Tuskailetko myynnin vaikeutta? Haluatko lopettaa ajan tuhlaamisen Instagramissa?

Yrittäjänä ymmärrän hyvin. Kukapa haluaisi käyttää aikaansa Instagramissa ilman, että se näkyy ns. viivan alla.

Silti aivan liian moni yrittäjä tekee niin!

Helposti tulee stressattua siitä, että ei oo tarpeeksi seuraajia, että voisin myydä mitään.

Harmi vaan, että pelkkä seuraajamäärä ei käy missään maksuvälineenä.

Mutta 100 sitoutunutta seuraajaa voi olla ihan riittävä yleisö myynnin saamiseen!

Että jos me kuitenkin tehdään sisältöä Instagramiin ja stressataan siitä, niin eikö siitä pitäisi saada myös euroja tilille?

(Oikea vastaus: no todellakin pitäisi!)

Tuntuuko siltä, että...

Miltä kuulostaisi, jos myynti ei enää tuntuisikaan tyrkyttämiseltä, etkä enää miettisi mitä muut ajattelevat, vaan nauttisit myymisestä heille, ketkä oikeasti haluavat ostaa JUURI SINUN osaamista

Jos sä oot valmis näkymään ja myymään Instan kautta,

OOT tismalleen oikeassa paikassa!

Voit olla ihan bisnesmatkasi alussa, superinnoissaan Instagramista ja näet sen potentiaalin myyntikanavana. Mutta ehkä vähän epävarma siitä, miten sen kanssa kannattaisi edetä, jotta löytäisit oikeanlaisen yleisön ja pääsisit heti myymään osaamistasi.

Tai ehkä sä oot ollut Instagramissa jo jonkin aikaa, mutta tunnet ahdistusta, että pitäisi tehdä kiinnostavia stooreja, jaettavia feedijulkaisuja, tanssia reelseissä ja vetää koukuttavia livejä, jotta saa näkyvyyttä. Ja lopulta et saa tehtyä oikein mitään.

Tai sitten oot jo hetken tehnyt markkinointia Instagramissa, mutta se ei tuota haluttuja tuloksia ja haluaisit kokeilla jotain uutta tapaa myydä osaamistasi, jolla ei tarvitse tyrkyttää yleisölle mitään.

Kun ryhdyt suunnittelemaan sisältösi myynnin kannalta:

meet tästä

tähän:

“En edes keksi kiinnostavia sisältöideoita. Googletan lisää vinkkejä ja räiskien testaan niitä toivoen niiden tuovan lisää myyntiä.”

“Teen itsevarmasti ja säännöllisesti sisältöä Instagramiin ja noudatan myyntiprosessia, joka tuo minulle kuukaudesta toiseen asiakkaita.”

“En kehtaa myydä Instassa, koska en halua tyrkyttää ja pelkään mitä muut minusta ajattelevat.”

“Puhun omasta osaamisestani ja palveluistani jatkuvasti, eikä yleisöni pidä minua yhtään tyrkkynä, vaan päinvastoin, he haluavat kuulla lisää”.

“En saa myytyä mitään, koska en osaa puhua  mun osaamisesta kiinnostavasti.”

Osaan paketoida osaamisestani tuotteita ja kokonaisuuksia, joista teen lisäarvoa tuovaa sisältöä, joka herättää potentiaalisen asiakkaan ostohalun.

“En ymmärrä mitä teen väärin, kun seuraajamäärä ei tunnu kasvavan. Tai jos kasvaa, niin ihan vääränlaisilla tyypeillä, jotka eivät ole potentiaalisia asiakkaita.”

“Lopetan stressaamisen seuraajamäärästä ja keskityn olemassa olevaan yleisöön ja tiedän, että potentiaaliset asiakkaat löytävät sisältöni.”

Jos sä haluat itsevarmuutta Instagramissa myymiseen yhdessä inspiroivien ja kannustavien yrittäjien kanssa, niin..

Sisältöbuusti -valmennus on sua varten!

Jo yli 500 verkkokursseille osallistunutta yrittäjää kertovat:

“Pelkkää positiivista palautetta 🙂 Instakiihdyttämö-kurssi oli nimenomaan pienyrittäjille ja simppelisti selostettuna. Kunhan saan tehtävät tehtyä niin uskoisin minuakin näkyvän instassa enemmän kuin nyt :)”

“Itsevarmasti Instagramiin -kurssin toteutus oli todella käyttäjäystävällisesti suunniteltu, koska osiot pystyi suorittaa omassa tahdissaan ja yksittäinen luento oli sopivan lyhyt.

Tehtäväkirjat tukivat oppimista ja osallistivat erinomaisesti tekemään kurssia oman yritystoiminnan kehittämisen hyväksi. Joka ikinen kurssin sisältö oli huolellisesti suunniteltu ja toteutettu, lisäksi niistä huokui Sarin ammattitaidon lisäksi hänen lämpönsä.”

“Tykkäsin Instakiihdyttämö-kurssista kovin! – – asiat selitettiin todella selkeästi ja väännettiin rautalangasta. Hyviä vinkkejä! Aion palata kurssin matskuihin uudelleen ja sain uutta boostia oman instatilin kehittämiseen. Oli todellakin rahan sijoittamisen arvoinen kurssi!”
“Sarin Instakiihdyttämö-kurssin myötä on enemmän vuorovaikutusta kuin aiemmin.” 
“Instakiihdyttämö-kurssin avulla olen saanut aivan uskomattoman kasvun sekä sitoutuneisuuden kuten myös selkeän etenemissuunnitelman.”

Mikäs tää Sisältöbuusti siis oikeastaan on?

Sisältöbuusti on ryhmävalmennus, jossa opit kuinka teet toistuvasti myyntiä Instagramin kautta myyntiprosessisi avulla, näkymällä säännöllisesti ja luomalla sisältöjä, joiden parissa yleisösi haluaa viettää aikaa! 

Sisältöbuustin loputtua…

Heität epäilysi ja epävarmuutesi taka-alalle ja loistat Instagramissa yhdessä kannustavan porukan kanssa!

Näin Sisältöbuusti etenee...

"Näin potentiaaliset asiakkaat löytävät sisältösi" -koulutus

→ Ihanneasiakkaat vs. potentiaaliset asiakkaat – ketä oikeasti haluat palvella.

→ Tutustu ongelmiin – saa yleisösi kertomaan, mihin he tarvitsevat sinun osaamistasi.

→ Helposti jaettavat sisällöt – opit luomaan sisältöjä, jotka kasvattavat tunnettuuttasi.

"Paketoi osaamisesi helposti myytävään muotoon" - koulutus

→ Siirryt tuntien myymisestä arvon myymiseen – tuotteen paketointi askel askeleelta.

→  Selvität mitä potentiaaliset asiakkaasi haluavat – teet omasta osaamisestasi houkuttelevan tuotteen, joka revitään käsistä.

→  Tarvetta herättelevä sisältö – opit luomaan sisältöjä, jotka herättävät yleisölle tarpeen ratkaista ongelmaa

"Myyntiä ilman myymistä ja stressitön sisällöntuotanto" -koulutus

→ Sisältöihin perustuva myyntiprosessi – Luo askel askeleelta etenevä sisältösuunnitelma, jolla myyt ilman tyrkyttämistä.

→ Sisältösatsi -menetelmä – kopioi stressitön sisällöntuotanto menetelmäni, jossa yhdestä ideasta voit tehdä kymmeniä sisältöjä.

→ Myyntiä tuova sisältö – opit luomaan sisältöä, joka johtaa euroihin.

Ja tällaiset bonukset tulevat vielä päälle:

NOPEAN TOIMIJAN BONUS!

2 x 30min sparraus

Kun ilmoittaudut toukokuun aikana, saat 2 x 30min 1:on:1 tukea, vaikkapa sisältöjen analysointia tai ideointia varten.

“Kaiken kruunasi sparrauspuhelu, joka todella kannattaa ottaa! Sari osaa tarjota ratkaisua jokaiseen pulmaan mutta kannustaa samaan aikaan tekemään asiat itselle parhaalta tuntuvalla tavalla.”
Mirka – yksilösparrattava

(arvo 558 €)

Tämä bonus poistuu 31.5.2022

BONUS 01

Resurssikirjasto

Video-ohjeita ja koulutuksia sekä työkirjoja niin teknisiin juttuihin, kuten yhtenäisen feedin rakentamiseen, kuvienkäsittelyyn, julkaisujen ajastamiseen kuin muuhun Instatekemiseen.

Kirjastoa päivitetään koko valmennuksen ajan osallistujien tarpeen mukaan!

(arvo 349 €)

BONUS 02

Kuukausittainen live Q&A

Q&A -sessio, jossa pääset pähkäilemään yhdessä Sarin kanssa edellisen koulutuksen ja tehtävien jälkeen heränneitä ajatuksia ja kysymyksiä.

Kysymykset voi jättää etukäteen, jos liven aikataulu ei juuri sillä hetkellä sovi. Kaikki Q&A:t jäävät tallenteena kurssialustalle.

(arvo 3 x 349 €)

Tämä bonus poistuu 31.12.2022

 

BONUS 03

Valmennuksen päätösbileet!

Ihka oikeat livebileet* perjantaina 3.9.22 afterwork-hengessä, Hyvinkäällä Kuudes Raide -tilassa. Bileissä kilistellään onnistumisia, inspiroidutaan ja nautitaan ihmisten näkemisestä. 

(arvo rahassa mittaamaton!!)

* koronavarauksella toki

 

BONUS 04

Puzzle -feed kurssi

Haluatko tehdä Instagridistäsi todella erottautuvan? Puzzle-feedillä se onnistuu. Tän kurssin avulla sä opit, miten teet sun brändiväreihin ja muotoihin sopivan pohjan ilman erityistä graafisen suunnittelun osaamista.

(arvo 147 €)

Ollaanko me tavattu?

Mä olen Sari!

Konttorirottailuun kyllästynyt bisnesvalmentaja! Autan sua kasvattamaan bisnestä Instagramin avulla ja saavuttamaan vapaamman elämän, jossa ei tarvitse odotella aina vaan seuraavaa lomaa.

Mä aloitin mun osaamisen markkinoinnin Instagramissa keväällä 2019 ollessani hoitovapaalla.

Tavoitteena oli tietysti aluksi kasvattaa tunnettuutta mutta päätin, että panostan samantien asiakkaiden hankkimiseen ja loin sitä silmällä pitäen tietynlaisia sisältöjä.

Pari viikkoa Instagramin pystyttämisestä sain viestiä eräältä yhdistykseltä, että tykkäävät kovasti mun meiningistä Instassa ja haluavat just mut kouluttamaan heidän yrittäjiä. Tein tästä hieman vajaa 2000 € myyntiä.

Muutama kuukausi myöhemmin Otavamedia nosti minut esiin listallaan “Suomen 50 kiinnostavinta sisältömarkkinoinnin ja vaikuttajamarkkinoinnin osaajaa.”

Totesin, että wow, täähän todellakin toimii ja loppuvuodesta 2019 siirryin päätoimiseksi yrittäjäksi.

Nyt kaksi vuotta ja yli 500 verkkokurssilaista myöhemmin voin sanoa, että kyllä, Instassa voi tehdä myyntiä ja siksi haluan auttaa Sisältöbuustilla sua onnistumaan siinä!

Rakensin valmennuksen niin, että sä tuut onnistumaan!

Valmennus

Live-valmennuksiin osallistuminen pitää innostusta yllä ja pitää huolen, että kurssi ei jää kesken!

MENESTYMISEN POLKU

Askel askeleelta etenevä valmennus takaa sen, ettei tarvitse murehtia siitä, teetkö asioita oikein. Seuraat vain ohjeita.

yhteisö

Inspiroivan porukan kanssa sinun ei tarvitse miettiä mitä muut ajattelvat sinusta. Saat tukea, itsevarmuutta ja kannustusta!

Tehtävät

Käytännön tehtävät varmistavat sen, että etenet valmennuksessa kohti myymistä ja viet oppimiasi asioita käytäntöön.

Tämän valmennuksen avulla opit nauttimaan esillä olosta Instagramissa, tuottamaan helposti ja nopeasti sisältöjä omasta osaamisestasi sekä myymään osaamistasi JUURI HEILLE ketkä sitä haluavat ja tarvitsevat - ja kaikki tämä ilman stressiä!

Ilmoittaudu Sisältöbuustiin nyt!

Valitse sinulle sopivin tapa maksaa...

kertamaksulla

397 €

säästä 39 €

Kolmessa osassa

3 x 144 €

Yhteensä 432 €

Sisältöbuusti on sulle, jos haluat

Jos luit tänne asti, jokin vielä pidättelee sinua ilmoittautumasta

Ehkä jokin näistä asioista...

Kaikki koulutukset ja Q&A:t jäävät kurssialustalle tallenteena, joten voit käydä niitä jälkeenpäin läpi. Varaisin kuitenkin viikossa tunnin tätä valmennusta varten, koska sitoutuminen tuo tulokset 🙂

Aivan ehdottomasti voit! Ja onkin erinomainen idea ryhtyä rakentamaan potentiaalisista asiakkaista koostuvaa yleisöä ja hyvissä ajoin. Tervetuloa mukaan!

Jos sinulla on halu oppia uutta, valmennuksessa pärjäät kyllä! Jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn kurssista, olisi hyvä tuntea Instagramin perustoiminnot (feed ja stoori).

Kaikki valmennuksen materiaali on käytettävissä vuoden ajan.

Sopii erinomaisesti verkkokurssien, e-kirjojen, verkkovalmennusten tai -koulutusten myynnin kasvattamiseen! 

Hienoa, että päätit lähteä mukaan!

Valitse alta sinulle sopiva maksutapa

kertamaksulla

397 €

säästä 39 €

kolmessa osassa

3 x 144 €

yhteensä 432 €

© 2021 Kaaos Consulting Oy