Moi!

Otatteko meidät etätöihin Rovaniemelle?

Ketä me ollaan?

Paikkariippumaton yrittäjäperhe, jonka työt kulkee aina mukana. Talvia on vietetty auringon alla niin Espanjassa kuin Thaimaassa. Nyt olisi mielenkiintoista kokeilla, miltä se elämä tuntuu pohjoisessa.

Tom

Valo- ja videokuvaa sekä kehittää suomalaista urheilua markkinoinnin, palvelumuotoilun ja sisällöntuotannon keinoin. Harrastaa laskuvarjohyppäämistä ja innostuu kaikista lajeista, joihin voi yhdistää sanan adventure.

www.tombrunberg.fi

Sari

Valmentaa yrittäjiä ja yrittäjiksi haluavia verkkokurssibisneksen ja digimarkkinoinnin saloihin. Rakastaa liikkua luonnossa ja odottaa että napapiirin kauneus hurmaa tämän paatumattoman pohjoisen välttelijän.

www.lapparibisnes.fi
www.somelemon.fi

Benjamin

Perheen 3,5 vuotias tehopakkaus, joka pitää huolen siitä, että tylsiä päiviä ei meillä nähdä. Innostuu temppuradoista ja seikkailupuistoista sekä tulee takuulla pakkaamaan reissuun mukaan Stigansa.

ja miksi juuri meidät pitäisi kutsua Rovaniemelle...

Avoin mieli

Olemme kokeneita matkailijoita. Asuminen ulkomailla on totuttanut meidät erilaisiin ympyröihin. Tutustuisimme Rovaniemeen monipuolisesti aina perheaktiviteeteista ravintolatarjontaan.

Tottuneet etäilyyn

Olemme eläneet paikkariippumattomasti vuodesta 2014. Etätyöskentely on meille normaalia ja rakastamme sitä, että voimme sen kautta tutustua uusiin paikkoihin ja näyttää niitä sisältöjemme kautta muillekin.

Yhteistyöt

Instagram-markkinoinnin työpajat, valokuvat, videot, sisällöntuotanto, you name it. Pystymme tarjoamaan monipuolista osaamistamme paikallisten yritysten ja yhteisöjen käyttöön etäilymme aikana.

Sisällöntuotanto-osaaminen

Olemme tehneet lähes kymmenen vuoden ajan monipuolista sisällöntuotantoa niin blogeihin, vlogeihin kuin someen. Kanssamme on mahdollista tuottaa sisältöä myös Rovaniemen omiin kanaviin. 

Pohjoinen on tuntematon

Erityisesti Sarille, joka ole koskaan käynyt Vuokattia korkeammalla. Olisi todella erilaista viettää kaamosaikaa lumen keskellä ja voisin kuvitella pienen kulttuurishokinkin iskevän.

Kiinnostus luontoon ja ulkoiluun

Retkeily, eräily sienestys ja marjastus kuuluvat meidän harrastuksiin Suomen kesässä, mutta laskettelurinteitä lukuunottamatta talviaktiviteetit on vielä vieraita.

Tomin somet

Insta: @tombrunberg

Insta: @tomdoesphoto

Twitter: @tombrunberg

Yhteystiedot

sari@lapparibisnes.fi

tom.brunberg@gmail.com

Sarin somet