Haluaisitko tavoittaa helposti uutta yleisöä, mutta pelko rahojen menettämisestä tuloksettomaan mainontaan estää sinua hyödyntämästä tätä yrittäjän tehokasta oikotietä?

Nämä ammattimaiset mainostaktiikat lopettavat tuskailusi ja saat nopeasti tunnettuutta oman unelmakohderyhmäsi silmissä!

Uusien silmäparien kävijävirta ja lompakkoystävällinen tapa mainostaa, ovat ulottuvillasi  –  viestisi tavoittaa yleisösi ja saavutat haluamasi yrittäjän elämän nopeammin kuin uskalsit unelmoida!

Mietitkö tätä?

Miten saisin nopeammin tunnettuutta yrittäjänä, jotta voisin kasvattaa tulovirtojani ja toteuttaa unelmani elämän?

Ehkä haluaisit tehdä maksullista mainontaa, mutta sinua turhauttaa edes aloittaa, kun et ymmärrä, miten saada paras hyöty irti?

Olet saattanut nähdä somessa kilpailijan mainoksia ja lannistunut entisestään, koska “hänkin osaa tehdä niitä, mutta minä en”…

Ymmärrät mainonnan mahdollisuudet, mutta rahan käyttäminen tuntuu epäaidolta tavalta kasvattaa yleisöä?

Mikä fiilis sulla olis, jos saisit mainonnalla blogiisi kymmeniä (tai satoja) kävijöitä päivittäin, jotka eivät ole aiemmin kuulleetkaan sinusta, mutta rakastuvat sinun sisältöihisi välittömästi?

Ehkä oletkin vahingossa ajautunut sisällöntuotannon oravanpyörään halutessasi lisää näkyvyyttä ja tunnettuutta?

Ajatellaan, että tunnettuuden kasvuun tulee julkaista yhä enemmän ja enemmän sisältöä, jotta yleisö kasvaa orgaanisesti.

“Koko ajan pitää tuottaa uutta, keksiä tuoretta ja ideoida lisää – ehkä joku näistä lähtisi viraaliksi!!”

Tuttua? (Mulle ainakin…)

Tästä jatkuvasta sisällöntuotannosta huolimatta, mikään ei takaa sitä, että sisältösi päätyy unelmayleisösi silmille, vaan se riippuu täysin algoritmistä.

Uskon, että sinulta löytyy paljon käyttökelpoista, “vanhaa” sisältöä, joka voisi kiinnostaa uutta yleisöä.

Olet varmasti kokeillut näitä perinteisiä neuvoja, kuten blogipostausten jakamista FB-ryhmiin, joissa unelmayleisösi viettää aikaa?

Hyvä, jatka sitä ehdottomasti!

Entä, jos sinulla olisi sen lisäksi taikanappi, jolla voisit ajaa jatkuvasti kävijävirtaa blogisi vanhempiin julkaisuihin?

Hyviä uutisia. Jos sinulla on Instagram-tili, sinulla on tämä taikanappi (enkä tarkoita tällä sitä kuvien alla olevaa Boost Post -nappia)!

Nimittäin kuka tahansa Instagram-käyttäjä (bisnes- tai sisällöntuottaja-profiililla) voi optimoida maksetun IG-mainonnan nimenomaan unelmayleisölleen.

Ja siksi haluan näyttää sulle yhden jutun omasta blogistani yrittäjyyden alkutaipaleelta:

Maaliskuun alussa 2020 olin ollut 5 kk täysipäiväisenä, paikkariippumattomana yrittäjänä ja palannut juuri 7. talvipaolta takaisin Suomeen.

Samoin saapuu virus, joka pistää koko maailman polvilleen.

Kukaan ei tiedä, mitä tapahtuu. Taaperon päiväkoti suljetaan ja hän jää kotiin. Työaikani vähenee entisestään.

Mitä ihmettä teen? Lyhyet työpäiväni kuluivat tulipalojen sammutteluun, enkä pystynyt enää luomaan jatkuvasti uutta sisältöä uusien potentiaalisten asiakkaiden tavoittamiseen.

En voinut enää vain toivoa, että tekemäni hakukoneoptimointi toimisi nopeasti ja ihmiset löytävät Googlen kautta blogiini.

Joten painoin “taikanappia” ja käytännössä käänsin kävijävirran päälle blogiini.

Maaliskuun 29. päivä blogissani oli vieraillut vaivaiset 30 kävijää.

Laitoin Instagram-mainokset päälle ja välittömästi kävijämäärä lähti kasvuun. Budjettini oli kahvikupillisen verran päivässä.

Kahden päivän päästä blogissani oli vieraillut 5 kertaa enemmän lukijoita kuin ilman mainontaa.

Tällä yhdellä ainoalla mainoksella blogiini voisi ohjata kuukaudessa lähes 5 000 uniikkia, aiheestani kiinnostunutta, potentiaalista asiakasta ilman tonnien mainosbudjettia.

Ja nyt haluan opettaa sinullekin, miten tämä on mahdollista, vaikka sinulla ei olisi tuhansien eurojen kuukausibudjettia mainontaan (ei muuten minullakaan ole).

Moi! Mä olen Sari,
ja rakastan talvia auringon alla!

Motivaationi lähteä yrittäjäksi syntyi, kun pääsin kokeilemaan opintovapaalla miltä talvien vietto Thaimaassa tuntuu.

Vapaus valita.

Se on yrittäjyydessä parasta. Siksi rakastan myös maksullista mainontaa.

Se antaa mulle vapautta valita, mihin käytän työpäiväni, kun minun ei tarvitse käyttää sitä enää sisällöntuotannon oravanpyörästä stressaamiseen!

Rehellisesti -jos tavoittelet aika- ja paikkariippumatonta yrittäjyyttä, älä ignoraa maksullista mainontaa!

Sä ansaitset löytää niitä asiakkaita, ketkä haluavat työskennellä sun kanssa JA ovat valmiita maksamaan siitä just sen hinnan, mitä sä pyydät!

Ja sun on paljon nopeampaa löytää niitä mainonnan avulla, kuin pelkästään orgaanisesti kasvamalla.

Siinä ei oo mitään väärää, jos haluaa tehdä vähemmän ja fiksummin!

Kun nyt käytät aikaa siihen, että opettelet tuloksellisen mainonnan salat (ei oo muuten vaikeeta!), se maksaa sulle takaisin vuosikaudet.

Ja mä haluan auttaa sua siinä alkuun tällä paketilla…

… saanko esitellä “Tule tunnetuksi unelmakohderyhmäsi parissa” -valmennuksen!

Minkä arvoista se olisi sinulle, jos blogissasi vierailisi 5000 uniikkia kävijää lisää kuukaudessa?

Vaikka vain 0,2% kävijöistä konvertoituisi asiakkaiksi (10) ja ostaisi sinulta 100€ :lla, se tekisi 1000 € myyntiä. Jos olisit käyttänyt hurjat 1000 € mainontaan, olisit nollilla, eikä mainonta olisi maksanut sinulle mitään. Sen sijaan sulla olis 10 uutta, tyytyväistä asiakasta, jotka takuulla kertovat sinusta eteenpäin!

En voi tietenkään luvata jokaiselle tällaisia tuloksia, mutta lupaan, että IG-mainonnan avulla todellakin saat lisää kävijöitä blogiisi.

Tule tunnetuksi unelmakohderyhmäsi parissa” -valmennus on tarkoitettu talvipaoista haaveileville yrittäjille, jotka haluavat päästää irti sisällöntuotannon oravanpyörästä ja vapauttaa aikaa arkeensa.

 

Valmennuksessa opit:

  • Varmuutta mainostamiseen. Uskallat käyttää näkyvyytesi kasvattamiseen rahaa koska tiedät, miten maksat vain tapahtuneista klikeistä.
  • Valitsemaan mitä sisältöjä sinun kannattaa mainostaa jotta mainoksesta klikanneet koukuttuvat jatkossakin sisältöihisi ja päätyvät lopulta asiakkaaksi.
  • Kohdistamaan mainontaa omalle unelmakohderyhmälle ja varmistamaan, että he todellakin klikkaavat blogiisi!
  • Täyden kympin mainos -kaavan sekä valmiita mainosmalleja, joita olen tuloksekkaasti testannut!
 
Parasta on se, kun löydät mainoksen, joka toimii täydellisesti ja voit toistaa samaa mainosta kerrasta toiseen!
 
Silloin olet löytänyt oman kävijävirtanapin blogiisi!
 

Tule tunnetuksi unelmakohderyhmäsi parissa -valmennus alkaa maanantaina 28.2

Tule tunnetuksi unelmakohderyhmäsi parissa -valmennus sisältää:

Valmennuksen Kickoff Call Zoomissa 28.2 klo 10: Orientoidutaan porukalla valmennukseen aamukahvien merkeissä. Käyn läpi valmennuksen kulun ja miten rakennat itsellesi mainosstrategian kasvattamaan tunnettuuttasi.

6kk pääsy Loputonta kävijävirtaa blogiin Instagramista -verkkokurssille: Opit teknisesti kuinka teet Instagram-mainoksia, jotka kasvattavat blogisi kävijämäärää automaattisesti unelmakohderyhmästäsi ja pienellä budjetilla.

6 kk pääsy Next Level -blogivalmennukseen: Blogiportaalin tuottajana vetämäni valmennus bloggaajille. Opit miten teet omalle blogillesi analyysin ja kehität sitä entisestään paremman mainostettavan.
Bonus: Tee itse blogianalyysi -työkirja

Pääsy kahteen LIVE mainoskonsultaatioon
(15.3 klo 9.00 ja 29.3 klo 18.00):
Näissä liveissä tulen analysoimaan omia onnistuneita ja epäonnistuneita mainoskampanjoitani avoimesti ja osallistujien niin halutessaan myös heidän kampanjoita. Sekä tietenkin saat kysyä minulta vinkkejä ja neuvoa näissä liveissä!

Jos kaipaat vielä syvempää henkilökohtaista valmennusta, tarjoan sitä hintaan alk. 2200 € (+alv 24%).

Mutta sinun ei tarvitse maksaa tuhansia euroja oppiaksesi miten tulet mainonnan avulla tunnetuksi unelmakohderyhmäsi parissa.

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Valmennus järjestetään myöhemin keväällä uudestaan hintaan 499 € (sis. alv 24%).

Valmennuksen läpikäyntiin kannattaa varata n. 1-4 h viikossa + osallistuminen liveihin (28.2, 15.3 ja 29.3), jotta saat halutut tulokset mahdollisimman nopeasti.

Pääsy verkkokursseille säilyy 28.8 saakka, joten voit aina palata materiaaleihin myöhemminkin.

 

Innostuitko, mutta vielä mietityttää onko tämä valmennus sua varten? …

 

Helposti sitä lykkää osallistumista taas “ensi kertaan”. I know!

Mieti, miltä sun yrittäjyys näyttäisi esimerkiksi vuoden päästä, kun olet mainonnalla kasvattanut tunnettuuttasi kuukaudesta toiseen…

Tärkeintä on ottaa nyt se ensimmäinen askel ja ilmoittautua mukaan, jotta saat mainonnan pyörimään ja tekemään sulle tulosta!

Jos haluat vielä varmistaa, että valmennus on sinua varten, laita viestiä sari@lapparibisnes.fi.